divendres, 12 de setembre del 2008

Articles destacats...

El món de la catosfera catalana és realment ampli, divers. Hi ha qui diu que trobar un bloc on hi trobem quelcom d'interesant o que ens atrapi no és fàcil. Hi ha qui pensa que alguns blocs veuen massa dels mitjans importants i són simplement una reiteració d'aquelles notícies que ja pots trobar a molts altres llocs però amb una visió personal del blogger. Hi ha qui diu que hi ha blocs que es retroalimenten d'altres blocs. Avui he caigut en aquesta temptació.En fi, navegant per la xarxa he trobat algún que altre article interesant en algún blog i us en volia recomanar la seva lectura...
"La nostra gent" Roger Palà trenca una llança a favor d'aquelles persones que conformen la nostra societat i estan involucrats en mil lluites. Un article per deixar de creure en el "català perplex" que tan hem sentit últimament.
http://blocs.mesvilaweb.cat/rpala
"Uns altres segadors" de Jaume Subirana. Se'ns explica que en el seu dia Salvador Espriu va fer una petita incursió en l'himne nacional i l'autor ens presenta la seva particular versió que formarà part de l'espectacle "Romanços i estampes del 21". Curiós.
http://www.jaumesubirana.blogspot.com/
"Ni el príncep ni la Blanca" d'en Climent. Particular i lúcida reflexió sobre el fet que a Poblet hagin descobert que les restes d'una de les tombes no són del príncep de Viana.
http://blocs.tinet.cat/blog/el-bloc-den-climent
"Pseudocoses" Particular reflexió des del web-blog de Gumets.
http://www.gumets.net/
"Els Shan" de Jaume Mestres. Aquest català que viu a l'altre extrem d'Àsia ofereix en el blog de l'Altair interesantíssims articles sobre la realitat d'aquests països. En aquest cas sobre la brutal situació de la gent que viu a l'estat de Shan que pertany a l'actual Myanmar.
http://www.altairblog.com/usuario/jMestres/blog/15/Onze_de_Setembre_Els_shan
Vet aquí un petit tast d'articles que m'han sobtat...

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails